Notice: Undefined variable: devices in /home/deb29660/domains/koelio.com/public_html/bythewww/wp-content/themes/bythewww/single-portfolio.php on line 24

Bouwdorp Voorschoten

Bouwdorp Voorschoten is een initiatief van Stichting Gewoon Buitenspelen en is een leuke activiteit voor basisschoolkinderen in de laatste week van de zomervakantie! In groepjes van ongeveer 10 kinderen worden de meest fantastische hutten gebouwd. Neem je gereedschap mee en timmer er lustig op los!! In 2013 is het Bouwdorp voor de tweede keer georganiseerd. De opkomst was groot, het enthousiasme was enorm en wat hebben we genoten! Genoeg redenen om het Bouwdorp ook dit jaar weer te organiseren. Het Bouwdorp is voor alle kinderen uit Voorschoten in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar.

Doel van de Bouwdorp Voorschoten website

De website is bedoeld om kinderen te kunnen inschrijven voor het bouwdorp. Elk jaar mogen er maximaal 300 kinderen meedoen met dit bouwdorp, dus ik heb een formulier gemaakt waarbij het aantal inschrijvingen wordt bijgehouden. Wanneer dit aantal de 300 heeft bereikt komt er een melding dat er nog wel kan worden ingeschreven maar dat deze kinderen op een wachtrij komen. Er wordt ook aangegeven op welke plek op de wachtrij deze kinderen staan. Wanneer de datum bereikt is dat inschrijvingen niet meer mogelijk zijn dan verdwijnt het inschrijfformulier. Dit gebeurt geheel automatisch waarbij de klant geen omkijken heeft naar dit geheel. Op de website is tevens een inschrijfformulier te vinden voor vrijwilligers die willen helpen bij Bouwdorp Voorschoten.