Notice: Undefined variable: devices in /home/deb29660/domains/koelio.com/public_html/bythewww/wp-content/themes/bythewww/single-portfolio.php on line 24

Danzeasud

Danzeasud is een project van Isabella Ruggiero. Ze is gecertificeerd danser, trainer, onderzoeker en choreograaf van de traditionele dansen uit Zuid-Italië, Egypte en het Midden-Oosten. Ze is van oorsprong Italiaanse maar woont tegenwoordig in Amsterdam. De optredens van Danzeasud bestaan uit traditionele Italiaanse muziek en dans, en hiermee wordt geprobeerd om de Mediteraanse en de lokale cultuur dichter bij elkaar te halen. Danzeasud is ook betrokken bij de artistieke residentiesHet Middellandse Zeegebied is, en was, de meest invloedrijke plaats voor de uitwisseling van cultuur en commercie. Kunst, ambacht, manier van leven, uitdrukkingen en gewoonten zijn vergelijkbaar, evenals dans en muziek. Doel van Danzeasud is om het bewustzijn van de relaties tussen de mediterrane muzikale culturen te verhogen met de nadruk op Zuid-Italiaanse, Egyptische en Midden-Oosterse traditionele muziek en dans.

Doel van de Danzeasud website

Op de website kun je onder andere de agenda bekijken waarin de optredens staan die Danzesud verzorgt, je kunt je opgeven voor cursussen of workshops en er zijn meerdere fotoalbums te vinden. De website is zo opgebouwd dat Isabellaa alleen de informatie hoeft in te voeren waarna dit automatisch op de juiste plek op de website verschijnt. De fotoslider in de header kan gevuld worden met haar eigen foto’s die vanzelf het juiste formaat zullen krijgen.