Notice: Undefined variable: devices in /home/deb29660/domains/koelio.com/public_html/bythewww/wp-content/themes/bythewww/single-portfolio.php on line 24

Divaz Netwerk

DIVAZ netwerk staat voor Diverse Vrouwen Aan Zet en is een netwerk van hoogopgeleide, creatieve en ondernemende vrouwen met diverse culturele en vakinhoudelijke achtergronden. Onder het motto “kennis is macht, delen is kracht” zetten de DIVAZ hun talenten en expertises in, op eigen initiatief of op verzoek van anderen, om de positie van vrouwen te verbeteren. Dit doet het DIVAZ netwerk vooral door het zichtbaar maken en het organiseren van inspiratie.¬†Elke maand laten wij een inspirerende vrouw, de DIVA van de maand, aan het woord over haar passie en wat zij belangrijk vindt in het leven.

Deze website was oorspronkelijk gemaakt in een CMS welke niet meer verder werd ontwikkeld. Fatma Kaya heeft mij benaderd met de vraag of ik de bestaande website kon ombouwen naar WordPress. Daarnaast heb ik een aantal nieuwe functionaliteiten en een engelse versie toegevoegd.

Doel van de DIVAZ Netwerk website

De website is een extensie van een netwerk van hoogopgeleide, creatieve en ondernemende vrouwen met diverse culturele en vakinhoudelijke achtergronden. Op deze website vind je interviews met verschillende vrouwen van verschillende  doelgroepen en culturele achtergronden.