Notice: Undefined variable: devices in /home/deb29660/domains/koelio.com/public_html/bythewww/wp-content/themes/bythewww/single-portfolio.php on line 24

Honderd Procent Eigen Wijs

Honderd Procent Eigen Wijs (of 100% Eigen Wijs) is een interviewbundel waarin 20 kleurrijke karakters tips en adviezen delen met studenten en starters op de arbeidsmarkt. De bundel is een initiatief van het DIVAZ netwerk om je te inspireren bij jouw zoektocht naar een stage of baan. Wij willen laten zien hoe anderen je zijn voorgegaan en inmiddels succesvol opereren op de arbeidsmarkt en in hun persoonlijk leven. De geïnterviewden zijn allen uitzonderlijk maar zeker geen uitzondering. De interviewbundel is niet meer te krijgen maar op deze website staat elke maand een inspirerend interview met iemand die volgens ons Honderd Procent Eigen Wijs is en zijn/haar loopbaan en leven tot een succes maakt.

Deze website was oorspronkelijk gemaakt in een CMS welke niet meer verder werd ontwikkeld. Fatma Kaya heeft mij benaderd met de vraag of ik de bestaande website kon ombouwen naar WordPress.

Doel van Honderd Procent Eigen Wijs

De website is bedoeld om informatie te verstrekken over de interviewbundel ‘100% Eigen Wijs – Kleurrijke verhalen met sleutels tot succes op de arbeidsmarkt’. De bundel is een initiatief van het DIVAZ netwerk om je te inspireren bij jouw zoektocht naar een stage of baan.