Ten Eleven Entertainment

In augustus 2015 heeft Gijs van Dam van Ten Eleven Entertainment mij benaderd om een website te laten bouwen. Dit relatief jonge bedrijf is gespecialiseerd in de creatieve ontwikkeling en de productie van grootschalige tv-programma’s en evenementen. Met hun jarenlange ervaring in de televisie-industrie en onze passie voor het vak weten zij hoe ze een goed idee moeten vertalen naar een uniek, geformatteerd concept.

Voor By the WWW… was dit een leuke en uitdagende opdracht waarbij het creatieve process samen met de klant werd doorlopen. Omdat een website met alleen informatie als snel wat saai kan zijn hebben wij gekozen voor een wat dynamische wijze om de achtergronden te tonen. Door middel van de muis beweging krijg je een parallax effect waardoor je een soort 3D effect krijgt.

Doel van de Ten Eleven Entertainment website

De website van Ten Eleven Entertainment is voornamelijk bedoeld als informatieve website waarbij verteld wordt wat zij precies doen. In de nabije toekomst zullen ook vacatures op deze website worden getoond. Ook zal de website gevuld gaan worden met meerdere projecten.