Actief Verkoop Plan

Het actief verkoop plan is bedacht door Zitman & Co B.V. om te koop staande woningen op te kanppen om zo te zorgen voor een snellere verkoop van de woning. Of, zoals ze in hun eigen woorden zeggen; Het Actief Verkoop Plan: eerst scoren, dan afrekenen. Snellere verkoop, hogere opbrengst.

Alle makelaars hebben dezelfde ervaring: een woning die er netjes uitziet, verkoopt sneller en levert een hogere prijs op. Wanneer een woning van binnen of van buiten een doorleefde indruk maakt, kunnen kandidaat-kopers er meestal niet ‘doorheen kijken’, ook al is het verder een prima huis op een gunstige locatie. Daar profiteert u ten volle van als u hem laat opknappen.Die felrode muur een neutraal kleurtje geven. Schilderwerk buiten laten uitvoeren. De parketvloer laten schuren. De tuin opschonen. Een gedateerde keuken of badkamer vernieuwen. Of misschien wel isolatieglas laten plaatsen. Zo komt uw woning bovenaan op de keuzelijstjes van de kandidaat-kopers. En als het u financieel nu even niet uitkomt? Dan kunt u tóch aan de slag, dankzij het Actief Verkoop Plan. Al voor € 150 per maand. Het Actief Verkoop Plan is een collectief van professionals die ervoor kunnen zorgen dat uw woning er weer strak en aantrekkelijk uitziet, waarbij geen euro meer wordt uitgegeven dan noodzakelijk is.

U hebt jarenlang met plezier in uw woning gewoond, Misschien bent u ’n beetje van uw huis gaan houden. Maar liefde maakt blind… en de koper ziet alles. Tegelijkertijd heeft hij meestal geen idee van de kosten die er gemaakt moeten worden, waardoor hij ze vaak te hoog inschat en afhaakt. De specialisten van het Actief Verkoop Plan kijken met de ogen van de koper naar uw woning. Als zij aan de slag zijn geweest is uw huis niet ’n beetje ‘opgelapt’ maar ziet hij er zodanig aantrekkelijk uit, dat de koper zich al helemaal met een kopje koffie bij de TV ziet zitten. Dát gevoel kunnen we samen oproepen!

Doel van de Actief Verkoop Plan website

Uw makelaar vult in overleg met de eigenaar een checklist in. Vervolgens maakt de makelaar een afspraak met een betrouwbare deskundige aannemer om de woning te bekijken. In overleg met de eigenaar inventariseren zij met een professioneel oog wat er nodig is om de woning maximaal aantrekkelijk te maken tegen verantwoorde kosten. Snel daarna volgt een vrijblijvende en zeer gespecificeerde offerte voor deze werkzaamheden. De eigenaar heeft daarbij zelf de keuze wat ze wel of niet uit laten voeren, of welk voorbereidend werk de eigenaar misschien zelf wilt doen. Zowel tijdens de werkzaamheden als bij de oplevering is de projectbegeleider de vaste gesprekspartner. Alle werkzaamheden, of het nu de tuin, het buitenwerk of het interieur betreft, worden door de makelaar of projectleider geregeld en gecoördineerd. De professionals van het Actief Verkoop Plan zijn volledig op elkaar ingespeeld. U hoeft zelf niets anders te doen dan de nieuwe verkoopkansen tegemoet zien.