Serrix

Serrix is een ondernemend bedrijf met een bewezen track record in de ontwikkeling en verkoop van innovatieve en effectieve gezondheidsproducten zoals Mycosan, SoreFix en ObesiStop. Hun expertise ligt op het gebied van product ontwikkeling, registratie en het opzetten van supply chains en sales & marketing via het netwerk van hun wereldwijde distributeur.

Het bereiken en handhaven van gezondheid is een actief proces. Effectieve strategieën voor gezond blijven en het verbeteren van de gezondheid tot een optimaal niveau vereisen verschillende elementen. Zij willen deze definiëren als voeding, beweging, hygiëne, stress management, en gezondheidszorg. Als gevolg daarvan is Serrix ervan overtuigd dat de gezondheid van mensen resulteert in de schoonheid en het welzijn van mensen. Hiervoor hebben zij o.a. Mycosan ontwikkeld, een produkt om je kalknagel te behandelen. Sorefix behandeld en voorkomt een koortslip. Alle producten van Serrix zijn zonder recept te verkrijgen bij de apotheek of drogist.

Doel van de Serrix website

De website laat zien wie Serrix is en waar ze voor staan. Op de website kunnen potentiële distributeurs of onderzoekspartners zich aanmelden om een gesprek aan te gaan om de produkten van Serrix te helpen ontwikkelen danwel distribueren. Ook kun je op de website informatie over de verschillende produkten van Serrix vinden. Distributeurs van Serrix kunnen tevens inloggen op de website om daar beeldmateriaal of reclame-uitingen te downloaden.