SoreFix

SoreFix koortslip balsem is een produkt wat op de markt is gebracht door Serrix B.V. Voor dit produkt moest een website komen die later uitgebreid kan worden naar verschillende landen. SoreFix behandeld een koortslip en heeft een unieke werking; het werkt anders dan andere koortslip behandelingen. Het helpt niet alleen bij de tinteling en de koortsblaasjes, maar het kan ook koortslip uitbraken helpen voorkomen. Deze balsem kan helpen voorkomen dat het virus gezonde huidcellen aantast. SoreFix werkt in een vroeger stadium dan de meeste andere behandelingen. Wanneer er sprake is van een uitbraak helpt SoreFix de gezonde huidcellen te beschermen en kan verdere verspreiding van het virus voorkomen.

Deze website heeft een rustige uitstraling en geeft de nodige informatie die duidelijk aangeeft hoe dit produkt kan helpen bij het behandelen van een koortslip. De website is ondertussen gemaakt in drie talen, te weten engels, nederlands en fins. Wanneer het produkt in andere landen zal worden verkocht dan zal voor dat bewuste land een nieuwe landenversie worden gemaakt door By the WWW…

Doel van de SoreFix website

De website is redelijk simpel qua opzet maar is voornamelijk bedoeld als informatie site over o.a. het produkt, de behandelmethoden, hoe je een koortslip kunt voorkomen, wie een koortslip kan krijgen enzovoorts, dus het is belangrijk dat de beelden de informatie niet overschreeuwen. Bezoekers kunnen naast informatie over de koortslip balsem op deze website vinden waar SoreFix te koop is door middel van een zoekfunctie. Bij het invullen van een postcode of plaats krijg je een kaartje te zien met alle winkels waar SoreFix te koop is.