Sigma28

SIGMA28 is ontstaan omdat volatiliteitsgegevens nauwelijks beschikbaar zijn van een onafhankelijke bron. En als deze data al beschikbaar is dan is deze ondermaats. Daarop hebben zij hun gecombineerde expertise in afgeleide theorie en data management ingezet om de beste impliciete volatiliteit databank te worden. Nu na een aantal jaar kunnen ze met trots zeggen dat SIGMA28 wordt beschouwd als de institutionele maatstaf voor de volatiliteit van data en analytics. Voor banken, fondsbeheerders, hedgefondsen en handelsbedrijven. Onze volatiliteit gegevens worden gebruikt voor pre-en post trade workflows zoals risicobeheer, handel, onafhankelijke taxatie en model kalibratie.

Daarnaast biedt SIGMA28 een kant-en-klare aandelenoptie volatiliteit desktop tool: IVexplorer ©. Van basis directionele volatiliteit handel tot termijnstructuur, skew en geavanceerde correlation trading, IVexplorer © biedt duidelijke volatiliteit series analyse.

Doel van de Sigma28 website

Deze vooral informatieve website is bedoeld om klanten kennis te laten maken met SIGMA28. Op deze website is te zien wat SIGMA28 precies doet en waar zij een toevoeging kunnen zijn voor verschillende bedrijven. De website heeft een gedeelte waar PDF’s kunnen worden gedownload van de produkten die zij maken, zoals bijvoorbeeld de desktop tool IVexplorer©.