Noord4Us

Sociaal, duurzaam wonen en besparen door slim samenwerken. Dat doe je met je buren bij NOORD4US. Een uniek ‘Sharing Economy’ concept in Amsterdam Noord aan het IJ. Je creëert jouw eigen droomwoning en hebt, doordat je kunt delen, een overvloed aan extra ruimte. Letterlijk en figuurlijk. In vierkante meters, extra services en financiën. Je deelt wat je wilt delen en bepaalt wat je voor jezelf wilt hebben. En dat alles doe je in overleg met de buren.

‘Hoe meer je deelt, hoe meer je hebt!’ is het motto van NOORD4US. Dit delen gaat van een appartement en een tuin tot aan de wasmachines, een elektrische auto en een paar fietsen. Waarom betalen voor een groter appartement met logeerkamer wanneer je die maar een paar keer per jaar gebruikt? Waarom een auto kopen voor die paar keer per maand?

Met NOORD4US heb je een eigen afgebouwd appartement en daarnaast heel veel extra’s. Denk aan een gedeelde WONING4US met de buren, zodat vrienden gemakkelijk kunnen blijven slapen. Een gezamenlijke RUIMTE4US met een keuken, waar overdag bijvoorbeeld de kinderopvang KIDS4US is. Of kiezen jullie liever voor een gezamenlijke werkplek WORK4US met goede koffie, een fitness ruimte SPORT4US of een hele andere …4US?

Doel van de Noord4Us website

Informatie verstrekken over het bouwproject en een manier om je in te schrijven. Daarnaast is er veel informatie te vinden over dit speciale project wat bedoeld is voor mensen die duurzaam willen wonen, leven en besparen. Met Noord4Us krijgen bewoners alle mogelijkheden voor eigen en gezamenlijke initiatieven. Afhankelijk van de indeling en de keuzes, gaat het om tien tot vijftien huishoudens. Samen bepalen de bewoners wat ze delen. Door deze innovatieve manier van wonen heb je veel meer ruimte, woon en leef je efficiënt en milieuvriendelijk, en bespaar je ook nog geld! En dat op een unieke plek aan het IJ met een grote eigen buitenruimte.

—–

N.B. Deze website is ondertussen niet meer actief wegens beëindiging van de werkzaamheden van deze klant