Windy Mills

Windy Mills is een “American style” Drag Queen. Dit houdt in; Glamour, Schoonheid, Elegantie en Klasse. Maar door haar Nederlandse afkomst heeft zij ook veel humor. Een dan bedoel ik heel veel! Windy Mills heeft een theaterachtergrond en kan zichzelf aan elke situatie aanpassen. Windy’s humor is veelzijdig, interactief en met veel zelfspot. Dat zijn de belangrijkste kenmerken van haar act. Windy is misschien wel de meest welsprekende Draq Queen van Holland. Mede door haar grote ervaring als stand-up comediante tijdens haar bijna wekelijkse (engelse) live show in de Queens Head op de zeedijk in Amsterdam. Windy Mills is een kei in het spreken in het openbaar en is de ideale gastvrouw voor je evenement.

Windy Mills is ontzettend flexibel. Haar persoonlijkheid loopt uiteen van een Bonnie St. Claire tot een lady Di zonder haar speciale ‘Windy’ gevoel te verliezen.

Doel van de Windy Mills website

Deze website geeft een beeld van de verschillende karakters die Miss Windy Mills in huis heeft. Elk karakter heeft haar eigen biografie zodat je precies kunt zien wat je in huis haalt. Daarnaast kan men video’s en foto;s bekijken, iets schrijven in haar gastenboek en contact opnemen. De website heeft een hoog burlesque gehalte wat geheel in stijl is met Windy Mills. Hoe meer ‘over the top’ hoe beter!

—–

N.B. Deze website is ondertussen niet meer actief wegens beëindiging van de werkzaamheden van deze klant